Aikawa Fiber Technologies Oy

Aikawa Fiber Technologies Oy on Suomessa toimiva paperin- ja sellunvalmistuksen laitteisiin erikoistunut asiantuntijayritys, joka valmistaa ja toimittaa varaosia ja laitteita massankäsittelyyn, lajittelu- ja jauhatusvaiheisiin sekä paperikoneen lyhyeen kiertoon. AFT: n Varkauden tehtaalla valmistetaan moderneja valmistusmenetelmiä käyttäen massan lajittelussa käytettäviä tuotteita kuten, seulalevyjä, sihtirumpuja ja roottoreita. Kokoonpanemme ja Varkaudesta myös lajittimia, jauhimia ja lyhyen kierron järjestelmiä toimitettavaksi asiakkaillemme eri puolille maailmaa.  Aikawa Fiber Technologies Oy on osa globaalia AFT: tä, jolla on valmistusyksiköt Suomen lisäksi Kanadassa, Etelä-Koreassa, Kiinassa ja Brasiliassa sekä myynnin edustus kaikkialla maailmassa. AFT: n omistaa japanilainen Aikawa Iron Works, joka on erikoistunut paperin- ja sellunvalmistuksessa tarvittavien laitteiden valmistamiseen.

www.aft-global.com


Alufer Oy

Alufer Oy on vuonna 1986 perustettu vaativien ohutlevytuotteiden sopimusvalmistukseen erikoistunut konepaja Joroisissa.

Olemme kehittäneet AluShake® koneen automaattiseen hiontaan ja ympäristöystävällisen AluCleanin hiontajäämien puhdistukseen.

Valmistamme ohutlevytuotteita tehokkailla ja nykyaikaisilla tuotantokoneilla asiakkaiden vaativiin tarpeisiin. Toiminta asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa perustuu avoimuuteen, luottamukseen, sitoutumiseen ja pitkäaikaiseen yhteistyöhön, mm. prosessimittalaitteita yritys on valmistanut vuosikymmenien ajan. Alufer palvelee asiakkaita kotimarkkinoilla ja kansainvälisesti. Yrityksellä on merkittäviä asiakkaita kotimaan lisäksi mm. USA:ssa.

Käytössämme on nykyaikaiset koneet osavalmistukseen, koneistukseen, hitsaukseen, pintakäsittelyyn ja kokoonpanoon.

www.alufer.fi


ANDRITZ Oy

ANDRITZ Oy on yksi maailman johtavista sellu- ja paperiteollisuuden järjestelmien, laitteiden ja palveluiden toimittajista. Sen tuotealueita ovat puunkäsittely, kuituprosessit, kemikaalien talteenotto ja massankäsittely. Lisäksi ANDRITZ tarjoaa erilaisia biomassakattiloita ja kaasutuslaitoksia energian tuotantoon. ANDRITZ HYDRO Oy toimittaa järjestelmiä, laitteita ja palveluja vesivoimateollisuudelle. Osaamiskeskukset ovat Keravalla, Kotkassa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Savonlinnassa, Tampereella, Vantaalla ja Varkaudessa. Suomessa ANDRITZ-yhtiöiden henkilöstön määrä on noin 1 600. Yhtiön pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Varkaudesta toimitamme haihduttamoita ja soodakattiloita sellutehtaille, biomassakattiloita ja kaasuttimia sellutehtaille ja energiateollisuuteen sekä näihin laitteisiin liittyviä huoltotöitä ja varaosia.

www.andritz.comANDRITZ Warkaus Works Oy

ANDRITZ Warkaus Works Oy toimittaa kaikkein vaativimpia paineenalaisia osia selluteollisuuden soodakattiloihin ja energiateollisuuden voimalaitoskattiloihin sekä robottiratkaisuja asiakasprosessien ja turvallisuuden parantamiseen. Yhtiöllä on pitkä ja laaja kokemus kattiloiden valmistuksesta. ANDRITZ Warkaus Works Oy tarjoaa tuotteita ja palveluita uusiin kattilatoimituksiin sekä olemassa olevien laitosten uudistamiseen ja modernisointiin kunkin kohdemaan laatukriteereitä noudattaen. Tuotteita ja palveluja toimitetaan maailmanlaajuisesti pääasiassa ANDRITZin globaalin organisaation kautta ja suurin osa projekteista suuntautuu vientiin Eurooppaan, Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan ja Aasiaan.

www.andritz.comArvo-Tec Oy

Arvo-Tec Oy kehittää ja toimittaa Suomeen kiertovesilaitoksia, joista viimeisimpänä Finnforel Oy:n kirjolohta tuottava laitos Varkaudessa Stora Enson tehdasalueella. Lisätietoa www.finnforel.com

www.arvotec.fiBest Line Oy

Best Line Oy on vuonna 1989 toimintansa aloittanut alihankintakonepaja Varkaudesta, joka on erikoistunut raskaiden ja keskiraskaiden komponenttien lastuavaan työstöön. Best Line Oy:n erikoisosaamista on koneistus karusellisorveilla, suurilla kärkisorveilla, avarruskoneilla ja työstökeskuksilla.

Merkittävimmät toimialat joita palvelemme ovat energia- ja voimansiirtoteollisuus, prosessiteollisuus ja koneiden rakentaminen.

www.bestline.fi


Bodycote Lämpökäsittely Oy

Olemme erikoistuneet terästen ominaisuuksien (mm. kovuus, kulutuskesto, korroosiokesto ja lujuus) parantamiseen lämpökäsittelyyn avulla. Palvelemme teitä Pieksämäeltä yli 30 vuoden kokemuksella sekä kansainvälisen yhteistyöverkoston ja osaavan henkilöstön avulla.

www.bodycote.fi


BP Asennus Oy

Painelaitteiden, putkistojen ja säiliöiden hitsaus-, asennus- ja asennusvalvontatyöt.

www.bpasennus.fi


Camman Oy

Camman Oy on vuonna 2015 perustettu työstökoneiden CNC-ohjelmointiin erikoistunut yritys.

Yritys tekee työstökoneiden ohjelmointia käyttäen Mastercam-ohjelmistoa, käytössä on sekä sorvaukseen että 3d koneistukseen sekä dynamiseen työstöön soveltuva järjestelmä konepajoille. Ohjelmistolla voidaan myös suorittaa kappaleiden mallinnuksia, työstöratojen sekä menetelmien testausta sekä tuottavuuden tehostamista.

www.camman.fi


Checkmark Oy

Oy Checkmark Ltd on kotimainen kassapöytien ja kassa-aluekalusteiden valmistaja. Konserni on vuodesta 1993 lähtien toimittanut yli 27.000 kassapöytää erilaisiin myymälöihin Suomessa, Norjassa, Ruotsissa, Tanskassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Yhtiöllä on omat tytäryritykset Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Palveluketjuun kuuluvat asiakaskohtainen suunnittelu, myynti, valmistus, toimitus, asennus, käyttökoulutus ja kattava huoltoverkosto. Yrityksen tuotanto- ja toimitilat sijaitsevat Pieksämäellä.

www.checkmark.fi


Ekin Muovi Oy

Lujitemuovin erikoisosaamista. Olemme vuonna 1981 perustettu lujitemuovialan monipuolinen osaaja, yrityksemme on vakavarainen perheyritys.

Valmistamme ja suunnittelemme lujitemuovialan tuotteita asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaan. Tarjoamme asiakkaillemme kokonaisvaltaista palvelua, alkaen tuotekehityksestä tuotteen suunnitteluun ja siitä lopullisen tuotteen yksittäis- tai sarjavalmistukseen. Myös automaatio tasoleikkauspalvelut! Leikkaamme kuituja/kankaita yms. materiaaleja cnc-tasoleikkauskoneellamme.

www.ekinmuovi.fi


Elcoline Oy

Sähkö- ja automaatiourakointi sekä kunnossapito. LVIK-urakointi ja -kunnossapito. Asiantuntijapalvelut: sähkön laadunvalvonta, tutkimukset ja erilaiset tarkastukset.

www.elcoline.fi


Erikoissorvaus M. Korhonen Oy

Erikoissorvaus M. Korhonen Oy on Pieksämäellä toimiva metallin alihankintaan erikoistunut perheyritys. Meiltä onnistuu vankalla yli 35 vuoden kokemuksella CNC-koneilla sorvaus, poraus, kierteytys sekä kevyet jyrsintätyöt.

www.erikoissorvaus.fi


Fiskars Group

Fiskars on perustettu vuonna 1649 ja on Suomen vanhin yritys. Fiskars on maailmanlaajuisesti toimiva kuluttajatuoteyhtiö, joka palvelee kuluttajia ja asiakkaita ympäri maailmaa kansainvälisesti tunnetuilla brändeillä, kuten Fiskars, Gerber, Iittala, Royal Copenhagen, Waterford ja Wedgwood. Nykyään Fiskarsilla on toimintoja noin 30 maassa ja yhtiö työllistää noin 7000 henkilöä kansainvälisesti.

Sorsakosken Fiskarsin astiatehtaalla valmistetaan pannuja ja kattiloita. Valmistetut tuotteet ovat korkealaatuisia ja niiden valmistuksessa on käytetty kierrätettyjä raaka-aineita. Tehtaalla valmistetaan tuotteita sekä ruostumattomasta teräksestä että pinnoitettuja paistoastioita alumiinista. Tuotannon lisäksi Sorsakoskella tehdään yhtiölle tärkeää tutkimus- ja kehitystyötä, minkä avulla luodaan uusia innovaatioita ja varmistetaan Fiskarsin tuotteiden ensiluokkainen laatu. Kaikki tuotteemme on kehitetty, suunniteltu ja testattu Suomessa.

https://www.fiskarsgroup.com/fi


Flawless Welding Oy

Flawless Welding Oy on 2010 perustettu metallialan yritys Varkaudesta. Olemme erikoistuneet kirkkaiden hitsaukseen kuten, alumiini, ruostumattomat, haponkestävät, duplex, smo, nikkeli ja titaani.

www.flawlesswelding.fi


Franke Finland Oy

Franke Finland Oy:n tuotevalikoimaan kuuluvat kotikäyttöön tarkoitetut altaat, pesupöydät, liesikuvut, kylpyhuonevarusteet ja saniteettikalusteet. Tehtaamme sijaitsee Pieksämäellä, Naarajärven taajamassa. Tehdas on rakennettu vuonna 1970.

Franke Medical Oy on Suomen johtava välinehuoltojen laitteiden ja välineiden valmistaja ja toimittaja. Asiakaskohtainen ja asiakkaan vaatimukset ja toivomukset huomioiva ajattelumallimme ja todellinen yhteistyö, josta olemme saaneet paljon kiitosta, ovat luoneet pohjan menestyksellemme, joka on jatkunut jo yli 40 vuotta – ainoana kotimaisena pesu- ja desinfiointikonevalmistajana. Asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme näkevät meidät yhteistyökumppaneina, jonka tuotteet ja palvelut ovat vertaansa vailla niin toimivuuden, muotoilun kuin kestävyydenkin suhteen. Emme pidä markkinajohtajan asemaamme itsestään selvyytenä, vaan teemme lujasti töitä sen säilyttämiseksi ja kehittämiseksi.

www.franke.com


Gebwell Oy

Gebwell Oy on ympäristöystävällisten lämmitys- ja jäähdytysratkaisujen suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys. Yrityksen lämmitystuotevalikoimassa on kaukolämmönjakokeskukset, lämpöpumput ja energiavaraajat sekä käyttövedenlämmittimet. Laajassa tuotevalikoimassa on sopiva ratkaisu kaikenkokoisiin ja -tyyppisiin kiinteistöihin: omakotitaloista kerrostaloihin, suuriin julkisrakennuksiin ja teollisuuskiinteistöihin. Vuoden 2016 lopussa Suomen johtava alkusammutuskaluston valmistaja leppävirtalainen Pivaset Oy fuusioitui Gebwell Oy:hyn. Alkusammutustuotteet myydään jatkossakin Pivaset tuotemerkillä. Gebwell Oy:n pääkonttori ja 20 000 neliön tuotantotilat sijaitsevat Leppävirralla.

www.gebwell.fi


Geotools Oy

Geotools Oy on Leppävirralla toimiva koneistettujen tuotteiden valmistaja. Valmistamme tuotteita sorvaamalla, jyrsimällä, koneistamalla, polttoleikkaamalla ja hitsaamalla. Monipuolinen konekantamme takaa laadukkaat ja mittatarkat tuotteet ja nopeat toimitukset asiakkaille.

Valmistettavien tuotteiden sarjakoot voivat olla yksittäisistä kappaleista tuhansiin kappaleisiin. Asiakaskuntamme koostuu niin kotimaisista kuin kansainvälisistä teknologia-alan ammattilaisista.

www.geotools.fi


HM Haapakoski Oy

Haapakoskella on valmistettu sulkuluukkuja, venttiilejä, putkia ja putken osia sekä erilaisia metallialan tuotteita vuodesta 1842 alkaen – yhtäjaksoisesti jo 175 vuoden ajan.

Tänä päivänä HM Haapakoski Oy on nykyaikaisesti toimiva tilauskonepaja, joka sulkuluukkujen, venttiilien sekä putkien ja putken osien valmistuksen ohella vastaa asiakkaiden moninaisiin tarpeisiin valmistamalla ruostumattomasta ja haponkestävästä teräksestä asiakkaiden tilausten mukaisia tuotteita.

HM Haapakoski Oy tunnetaan toimitusvarmasta ja asiakaslähtöisestä palvelustaan, vahvasta metallialan tietotaidostaan sekä pitkäaikaisesta kokemuksestaan sulkuluukkujen ja venttiilien valmistajana, mutta ennen kaikkea laadukkaista, käyttövarmoista ja kokonaistaloudellisista tuotteistaan.

www.hmhaapakoski.fi


HögforsGST Oy

HögforsGST Oy on Suomalainen alansa edelläkävijä, joka on erikoistunut korkeatasoisten kaukolämpö- ja -kaukokylmäjärjestelmien sekä teollisuuden lämmitys ja jäähdytyskoneikkojen valmistukseen, myyntiin ja markkinointiin.

Tuotevalikoima kattaa kaukolämpökeskukset pientaloista suurkiinteistöihin, kaukokylmäkeskukset sekä teollisuuden lämmityksen ja jäähdytyksen erikoissovellukset. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös komponenttituoteperheet, jotka mahdollistavat lämmitys-sekä jäähdytysjärjestelmien pidemmän elinkaaren pienemmin huoltokustannuksin. Tuotteet soveltuvat sekä uudis- että saneerauskohteisiin.

HögforsGST Oy:lle ja tuotteille on myönnetty avainlippu- sekä suomalainen vastuunkantaja

merkin käyttöoikeus.

www.hogforsgst.com


Jarmatic Oy

Jarmatic Oy on Leppävirralla sijaitseva metallialan yritys, joka on perustettu vuonna 2005. Yrityksen toimialaa ovat ohutlevy- sekä jauhemaalaustyöt. Yritys tekee alihankintana mm. LVI-tuotteita, paloturva- ja arkistokaappeja, kassilokeroita sekä toimisto-ergonomia tuotteita.

Haluamme olla asiakkaan kanssa yhteistyössä jo tuotteen suunnittelusta lähtien, varmistaaksemme mahdollisimman tehokkaan ja meidän konekannallemme sopivan tuotantotavan.

www.jarmatic.fi


JN QualityExpert Oy

JN Quality Expert Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi työturvallisuutta parantavia ja työtä helpottavia traktorin lisälaitteita sekä liikkuvien työkoneiden ja peräkärryjen perävaloja. Ratkaisumme parantavat työn tuottavuutta ja parantavat työturvallisuutta.

Innovatiiviseen Kilpi-tuoteperheeseen kuuluu mm. törmäys ja iskun kestävät metsä- ja yleisperävaunun valot, ergonomiset venttiilivinssit, traktorin työkoneen kiinnityksen pikakytkimet sekä Lock-Mec peräkärryn aisalukot.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Kaikki tuotteemme ovat varastotuotteita nopealla toimituksella kaikkialle Suomeen.

www.kesto-osat.fi


Jormet Oy

Jormet Oy on perheomisteinen täyden palvelun konepaja, jossa valmistetaan koneenosat ja koneistukset teknologisten edelläkävijöiden tarpeisiin. Vastaamme raskaan teollisuuden tarpeisiin aina 3D-mallinnuksesta materiaalihankintaan, hitsaukseen, koneistukseen, pintakäsittelyyn ja laadunvarmistukseen.

www.jormet.fi/


Jot Works Oy

Jot Works on täyden palvelun konepaja ja asennustoimittaja. Yrityksen erityisosaaminen jakautuu kolmelle osa-alueelle:

Projektinhallinta: Vaativat korjaus- ja teräsrunkoprojektit, kuten mm. maantiesiltojen kunnostukset ja asennukset.

Konepajatyöt: Koneiden ja laitekokonaisuuksien valmistus, kuten runkorakenteet, koneenrungot, koneiden alustat, vaihdelaatikot ja prosessiteollisuuden laitteiden osat.

Jot Works Oy on EN1090-1:2009+A1:2011 (EXC1, EXC2, EXC3) sertifioitu ja voi valmistaa teräsrakenteita vaativiinkin kohteisiin.

Asennustoiminnot: Ammattitaitoiset asentajamme huolehtivat projektien onnistumisesta sovitussa aikataulussa omalla asennuskalustollamme.

www.jotworks.fi


JT-TUOTE Oy

Valmistamme metallista tuotteita ja osia asiakkaillemme, sekä yrityksille että yksityisille, jotka myös tarvittaessa asennamme paikalleen. Teemme teräsrakenteiden hitsaus ja kokoonpanotyöt vankalla ammattitaidolla. Kauttamme onnistuu sekä alihankinta että vuokramiestyöt eri toimipisteisiin. Toimintamme kulmakiviä ovat laatu ja luotettavuus.

Valmistamme mm:

• Kaiteet

• Tasot

• Valuma-altaat

• Teräsrakenteet CE-1090- mukaan

• Kiskokaluston osat sekä tuotteet CE-15085 mukaan

www.jt-tuote.fi


Kurko-Koponen Oy

Koko maan Kurko

Tunnettu ja luotettava nostoalan ammattilainen vuodesta 1961.

Tarjoamme laadukkaita nostoalan palveluita koko Suomen alueella. Hyvän palvelumme perusta on yli 50 vuoden kokemus, asianmukainen kalusto, huolelliset nostosuunnitelmat sekä osaavat ihmiset. Vuosikymmenten myötä tyytyväiset vakioasiakkaamme ovat kiittäneet toimintavarmuuttamme. Meiltä saat oikean kaluston, oikeaan aikaan, oikeaan paikkaan.

Olemme suunnitelleet ja valmistaneet Kurko Crane nosturiautoja, joiden ominaisuutena on mm. täydet nostoarvot 360 säteeseen. Tuotteet on testattu omassa palveluliiketoiminnassa ja niiden myynti on aloitettu 2016

Nosta Luuri Me Nostamme Loput.

www.kurkokoponen.fi          


Lehtoniemen Metalli Oy

KONEPAJA TERÄKSISELLÄ AMMATTITAIDOLLA.

BILKE KLAPIKONEET

Klapikoneemme ovat tehokkaita ja helppokäyttöisiä. Automaattisyöttöisten
pilkekoneiden kanssa työskentely on sekä vaivatonta että turvallista.

SILBER

KESTÄVÄ JA TYYLIKÄS SÄHKÖAITAUS HEVOS- JA KARJATILOILLE

Metalliaidan kestävyys, alumiinin ruostumattomuus sekä aidassa kulkeva sähkö tekevät SILBER-aidasta ylivoimaisesti parhaan ja kannattavimman ratkaisun hevosten tarhaamiseen sekä karjan jaloitteluaitauksiin.

BRIMA

MAINOSPYLONIT yrityksesi näkyvyyden optimointiin.

www.lehtoniemenmetalli.net


Liekkiloukku®

Liekkiloukku® palosuoja-arina, nestepalojen turvallinen sammuttaja.

Liekkiloukku on ainoa pohjoisiin olosuhteisiin suunniteltu ja testattu öljymuuntajan palonsuoja-arina, joka täyttää parhaat mahdolliset palo-, ympäristö- ja työturvallisuusvaatimukset. Suomessa suunniteltu ja valmistettu Liekkiloukku toimitetaan täydellisenä asennuspakettina ja se on helppo asentaa sekä maadoittaa. Liekkiloukun suunnittelussa ja valmistuksessa asiakkaan hankinta- ja asennuskustannusten lisäksi on huomioitu sekä optimoitu kaikki palonsuoja-arinan elinkaaren aikaiset huolto-, ylläpito- ja kierrätyskustannukset.

www.liekkiloukku.fi

www.fintekra.fi


LK Porras Oy

LK Porras Oy suunnittelee, valmistaa  ja asentaa teräskierreportaita, suoria teräsportaita ja niihin liittyviä rakenteita teollisuudelle ja rakentajille. Tuotteet valmistetaan Pohjois-Savossa Leppävirralla, jossa perheyrityksemme perustettiin vuonna 1974.

Modulaarisuuden ansiosta pystymme toimittamaan portaat ja niihin liittyvät rakenteet entistä nopeammin ja kustannustehokkaammin. Modulaarisuus on tulosta jatkuvasta kehittämistyöstämme: haastamme mielellämme alan toimintatapoja ja etsimme uusia työskentelytapoja, joista hyötyvät myös asiakkaamme.

www.lkporras.fi


MAKI Service Engineering Oy

MAKI Service Engineering Oy on energiateollisuuden palveluyritys, joka auttaa teollisuutta toteuttamaan hankkeet kilpailukykyisesti ja tehokkaasti. Osaamisemme painottuu suunnitteluun, valmistukseen ja asennuksien toteuttamiseen. Palvelukokonaisuus sovitaan asiakkaan budjetin ja aikataulun mukaisesti. Tärkeintä meille on asiakkaan tyytyväisyys, työturvallisuus sekä hankkeen toteuttaminen sovitun aikataulun mukaisesti.

www.makiserviceengineering.com


MetalMix Oy

Metalmix Oy on tilauskonepaja, joka valmistaa tuotteita voimalaitos- ja prosessiteollisuuden tarpeisiin.

www.metalmix.fi


MHplan Oy

MHplan Oy on 2008 perustettu metalliteollisuuden alihankinta ja palveluyritys. Henkilöstömme koostuu ammattitaitoisista hitsaajista, asentajista ja asennusvalvojista.

Valmistamme, asennamme ja hitsaamme myös levy- ja teräsrakenteita sekä putkistoja asiakkaan tarpeisiin. Tarjoamme teollisuuden mekaanista huoltoa ja kunnossapitoa, hitsausta, kone- ja laiteasennuksia, sekä muuta metallin alihankinta- ja tilausvalmistusta.

Vuokraamme osaavaa henkilöstöä kone- ja laiteasennuksiin, kunnossapitoon ja huoltoon, levy- ja teräsrakennevalmistukseen, putkiasennukseen ja hitsaukseen sekä asennus- ja konepajavalmistuksen valvontaan maailmanlaajuisesti.

www.mhplan.fi

MOS Engineering Oy

Tarjoamme laadukkaita insinööripalveluita asiakasyrityksille. Palveluihimme lukeutuvat projektinhallinta, asennusvalvonta, suunnittelu, konsultointi sekä dokumentointi. Toimimme kansainvälisesti ja meiltä löytyy asiantuntemusta monien projektien läpiviemisestä.

www.mosengineering.fi


MV-Welding Oy

Putkilinjojen ja paineastioiden valmistus sekä teollisuuden kunnossapitotyöt.

www.mvwelding.fi


Nordic Power Service Oy

Nordic Power Service Oy on vuonna 2011 perustettu voimalaitoskattiloiden- ja prosessiteollisuuden huolto- ja korjaustöihin erikoistunut yritys. Asiakkaitamme ovat voimalaitoskattilavalmistajat ja prosessiteollisuus.

www.nordicpowerservice.com


OC-System Oy

OC-System Oy on korkealaatuisten verkko- ja suojaseinien, äänieristys- ja työtilojen kehittäjä, valmistaja ja projektitoimittaja. OC-System Oy:n tuotteita käytetään ympäristöissä, joissa pääsy vaarallisille tai muuten suojatuille alueille tulee olla rajattu tai rakenteilta vaaditaan hyvää äänieristystä.

www.oc-system.fi


Oravikosken Konepaja Oy, ORKP

Putkikannakejärjestelmien ja teräsrakenteiden valmistus prosessi- ja voimalaitosteollisuudelle. Saksalaisen Lisega AG putkikannake- valmistajan edustus/agentuuri Suomessa.

www.orkp.net


Oy Clean Flame Ltd.

Globaaleillakin markkinoilla toimiva, energiateknologiatuotteita valmistava konepaja.  

Meillä on mahdollista toimittaa kokonaistoimituksia, aina suunnittelusta käyttöönottoon, sekä huoltoon ja kunnossapitoon asti. 

Tuotteitamme on poltinjärjestelmät, SNCR-järjestelmät, pumppukoneikot, sekä kattilaosien ja komponenttien valmistus voima- ja soodakattiloihin.  

Konepajamme on monipuolinen ja palveluihimme kuuluu laserleikkaus ja särmäys, koneistus, hitsaus, raepuhallus ja maalaus. Käytössämme on viimeisimmät 3D-suunnitteluohjelmat.  

www.cleanflame.fi


Paristeel Oy

Paristeel Oy on ohutlevy- ja mekaniikkatuotteiden valmistukseen, sekä mekaniikan kokonaistoimituksiin erikoistunut yritys. Palvelumme kattaa niin yksittäiset kuin sarjatuotteetkin. Eräs painopistealueemme on protokappaleiden valmistus sekä tuotteiden valmistettavuuden suunnittelu ja kehitys yhdessä tilaajan kanssa.

Asiakkaitamme ovat vienti- ja kotimarkkinoilla toimivat johtavat kone- ja laitevalmistajat ja tuotteitamme on käytössä eripuolilla maailmaa muun muassa teollisuuden koneissa, prosessilaitteissa, valvomoissa ja sähkökeskuksissa. Yli 30 vuoden kokemus, ammattitaitoinen henkilöstö sekä näiden myötä tarpeisiimme mukautettu konekantamme takaavat yksilölliset, laadukkaat ja joustavat toimitukset.

www.paristeel.fi


Parmarine Oy

Parmarine Oy on suomalainen yritys, joka on erikoistunut valmistamaan kylpyhuoneita ja saunapesuhuoneita rakennustuotantoon sekä palo-ovia laivateollisuudelle.

www.parmarine.fi


Pertemet Oy

Pertemet Oy on kokenut teknologiateollisuuden sopimusvalmistaja. Autamme kotimaisia ja kansainvälisiä

yrityksiä menestymään täydentämällä ja nopeuttamalla asiakkaidemme tuotantoprosesseja toimittamalla

niiden vaatimia osia ja kokonaisuuksia. Olemme investoineet voimakkaasti uusimpaan teknologiaan ja sen

käytettävyyteen tuotannossa. Ydinosaamistamme ovat erilaiset ohutlevy-, hitsaus-, kokoonpanotyöt. Robottihitsausta pystymme tekemään myös kookkaille kappaleille. Joustava tuotantomme sopii sekä sarjaettä yksittäiskappaleiden valmistukseen. Asiakkaamme arvostavat meissä kykyä toimittaa heille laadukkaita tuotteita kilpailukykyiseen hintaan toimitusvarmuudesta tinkimättä.

www.pertemet.fi


Pesutekno Oy

Yli 30 vuotta Pesuteknon tuotteet ovat olleet luotettavia erinomaisen puhdistustuloksen ansiosta. Kehittyneet pesuohjelmamme tarjoavat ratkaisut moniin erilaisiin desinfiointi- ja pesuprosesseihin. Tuotteemme soveltuvat mm. veitsien, metallihanskojen, suojaesiliinojen, tynnyreiden, muottien, tarjottimien, sekä koneen rasvaisten osien ja tarvikkeiden pesuun. Tuotteet ovat kansainvälisesti tunnettuja ja luotettavia, jotkut 1980-luvulla valmistetuista pesukoneista ovat edelleen aktiivisessa toiminnassa.

www.pesutekno.fi


PHK Works Oy

PHK Works Oy on pieksämäkeläinen tilauskonepaja. Toimialamme on jaettu 3 osa-alueeseen: Kiskokaluston komponenttien valmistus (Sertifikaatit EN 15085-2 ja ISO 3834-2), Rautatievaihteiden osat ja asiakkaiden valmistusmenetelmien/työapulaitteiden kehittäminen. Yrityksellä on aputoiminimi PHK Rail.

www.hitsausjakoneistus.fi


Piako Oy

Piako Oy on hyötyajoneuvojen päällirakenteisiin erikoistunut yritys. Valmistamme ja asennamme päällirakenteet asiakkaiden vaatimusten mukaisesti. Asiakkaitamme ovat logistiikka alan yritykset, kunnat ja kaupungit ja hyötyajoneuvojen jälleenmyyjät. Toiminta-alueemme on Suomi ja Ruotsi.

www.piako.fi


Pieksämäen Rautarakenne Oy

Pieksämäen Rautarakenteella on vankka kokemus erilaisten metallirakenteiden valmistuksesta ja asennuksista. Teemme yksittäisiä rakenteita ja sarjatuotteita joko mittatilaustyönä tai kokonaisvastuullisena toimittajana. Tarvittaessa huolehdimme myös toimitustemme ylläpidosta ja huollosta. Omien tuotteidemme lisäksi asennamme tilaustyönä tai alihankintana erilaisia teräsrakenteita.

Tuotteitamme ovat esimerkiksi teräsrakenteet ja -rungot, teräs- ja alumiiniovet, ikkunankehykset, portaat sekä pyörätuoliluiskat. Valmistamillamme teräsrakenteilla on CE-merkintä. Palvelumme lähtee asiakkaiden tarpeiden ja kohteen erityispiirteiden kartoituksesta ja kattaa tarvittaessa kaiken suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen. Kiinteä yhteistyöverkostomme mahdollistaa laajat ja monipuoliset kokonaistoimitukset, joissa tarvittaessa hyödynnämme kumppaneiden osaamista, menetelmiä ja toimituskapasiteettia.

www.pmkrautarakenne.fi


PK Kanavat Oy

Valmistamme asiakkaidemme tarpeiden mukaiset ilmanvaihtokanavat ja -osat mittatilaustyönä sekä saneeraus- että uudisrakennuskohteisiin. Tarjontamme käsittää myös konehuoneiden valmistuksen, rakennuspeltilistat ja muut ohutpeltityöt niin yrityksille kuin yksityisille.

Toimitilamme sijaitsevat Pieksämäellä, josta on hyvät yhteydet eri puolille Suomea. Lisäpalveluna meillä on oma kuljetuspalvelu, jolloin toimitamme tuotteet sovittuun kohteeseen sovittuna aikana.

Valmistamamme SmokeDuke® -savunhallintakanavat on testattu Eurooppalaisen standardisoimisjärjestelmän CE600 120(h0) S1500 single mukaisesti. SmokeDuke® – suorakaidekanavat  on suunniteltu savun ja savukaasujen poistamiseen rakennuksista. SmokeDuke® -savunhallintakanavat täyttävät standardin EN 12101-7 suoritustasovaatimukset.

Noudatamme koko tuotannossamme samaa sertifioitua valmistusmenetelmää. Näin pystymme takaamaan tilaajille rakennusmääräysten edellyttämät ilmanvaihtokanavat!

www.pkkanavat.fi


Power Steel Oy

Vuonna 2006 Joroisiin perustettu Power Steel Oy toimii teräsrakenteiden alihankintakonepajana rakennus- ja prosessiteollisuudelle sekä konepajoille. Yritys hoitaa teräsrakenneasennukset ja teollisuuden huolto- ja korjauskohteiden asennukset.

Yrityksen toimintatapana on tuottaa laadukkaita tuotteita edullisesti ja täsmällisesti asiakkaan suunnitelmien mukaan. Tavoitteena on ylläpitää toimivaa kokonaisuutta ja kehittää sitä asiakkaiden tarpeita vastaavaksi.

Yritykselle on myönnetty standardi EN 1090-1:2009+A1:2011 (EXC1, EXC2, EXC3)

www.powersteel.fi


Pro-Tot Oy

Pro-Tot Oy on teollisuuden kokonaistoimittaja – tekninen kumppani. Palvelumme jakautuvat kolmeen osastoon Valmistus, Asennus, Service. Näiden palvelualojen sisällä työskentelee koneistajia, hitsareita ja putkihitsareita, Solidworks suunnittelijoita, mekaniikka-asentajia, sähköasentajia.

Tarjoamme asiakkaillemme:

  • tuotantolinjojen ongelman ratkaisua ja tuotannon kehitystä
  • laitevalmistusta ja apulaitevalmistusta
  • laitteiden modernisointeja
  • varaosavalmistusta
  • full serviceä, semi serviceä, single serviceä
  • konepajapalvelut

www.pro-tot.fi


RollTest Oy

Olemme vuonna 1990 perustettu vakavarainen sopimusvalmistukseen sekä laiterakennukseen keskittynyt yritys. Kokonaisvaltaiset sopimusvalmistuspalvelut, mekatroniikan kokoonpano ja testaus, tarkkuusmekaniikan koneistus, kone-, sähkö- ja automaatiotekniikan suunnittelu- ja asiantuntijapalvelut sekä varaosa- ja elinkaaripalvelut. Erikoisosaamisalueena on mittalaitteiden, tuotantoautomaatiojärjestelmien, mekatroniikkatuotteiden sekä muiden vaativien mekaniikkaa, elektroniikkaa ja automaatiota sisältävien tuotteiden suunnittelu- ja valmistuspalvelut. Koneiden, laitteiden sekä protojen suunnittelu-, valmistus-, käyttöönotto- ja projektointipalvelut.

Olemme erikoistunut myös tarkkojen sorvattujen ja jyrsittyjen osien piensarjatuotantoon.

www.rolltest.fi


RST Lapit Oy

Metallin erikoisosaamista. Olemme vuonna 1992 perustettu metallialan monipuolinen osaaja, yrityksemme on vakavarainen perheyritys. Valmistamme ja suunnittelemme metallialan tuotteita asiakkaan tarpeiden ja mittojen mukaan. Tarjoamme myös vesileikkauspalvelua 3D-vesileikkurillamme. Pystymme vesileikkaamaan myös putkia.

www.rstlapit.fi


Sisä-Savon Pipe & Welding Service Oy

Sisä-Savon Pipe & Welding Service Oy, PWS Oy on Varkaudessa toimiva putkitaivutuksiin ja hitsaukseen sekä erilaisiin kattila- ja voimalaitos- sekä prosessiteollisuuden paineenalaisiin kokoonpanoihin erikoistunut alihankintakonepaja.

www.sspws.com


SKM Stainless Oy

SKM Stainless Oy on perinteikäs ja luotettava kokonaistoimittaja joka suunnittelee ja valmistaa erilaisia säiliö- putkisto- ja laitekomponentteja ruostumattomista-, haponkestävistä- ja duplex teräksistä sekä muista kirkkaista erikoisteräksistä kuten titaanista. Konepajan tuotteisiin ja palveluihin kuuluvat erilaiset paineastiat, säiliöt, reaktorit, savukaasupesurit, putket, putkenosat ja putkistoesivalmisteet kokonaistoimituksina suunnittelusta aina työmaa-asennuksiin.

Konepajan historia ulottuu katkeamattomana aina 1950-luvulle, jolloin Hackman aloitti kirkkaiden prosessisäiliöiden valmistuksen Leppävirran Sorsakoskella. Nykyisissä tiloissa Leppävirralla konepaja on toiminut vuodesta 1996 alkaen.

www.skmstainless.fi


SK-Tools Oy

Valmistamme ja suunnittelemme leikkain-, syväveto-, taivutus- ja jonotyövälineet epäkesko- ja hydraulipuristimille.

Valmistamme koneenosat ja koneiden huoltoon tarvittavat varaosat piirustusten tai mallin mukaan yksittäiskappaleina tai piensarjoina.

Huoltopalvelumme kattaa ennakoivan ja ylläpitävän huollon sekä korjaukset.

Alan erikoisosaaminen takaa täsmällisen mittatarkkuuden ja huolellisesti viimeistellyn lopputuloksen. Ammattitaitoinen henkilöstömme ja tehokas konekantamme mahdollistavat monipuoliset ratkaisut sekä ripeät aikataulut laadusta tinkimättä.

www.sk-tools.fi


Sorsakosken Konepaja Oy

Sorsakosken Konepaja Oy on erikoistunut vaativien putkilämmönvaihtimien ja paineastioiden valmistukseen. Lisäksi toimitusohjelmaan kuuluvat putkistot, säiliöt, prosessilaitteet, ym. paineelliset ja paineettomat konepajatuotteet sekä asennukset kyseisille tuotteille. Toimituslaajuuteemme kuuluvat laadunhallinta, laitteiden mitoitus TEMA- ja PED normien mukaisesti, suunnittelu, materiaalihankinnat, valmistus, dokumentaatio ja asennus.

Sorsakosken Konepaja Oy:n historia juontaa juurensa Mesera Sorsakoski Oy:n ja Sorsakoski Works Oy:n liiketoiminnasta. Henkilöstöllämme on vuosien kokemus konepaja tuotteiden, painelaitteiden ja erityisesti putkilämmönvaihtimien suunnittelusta ja valmistamisesta. Toimitilamme sijaitsevat perinteikkäällä Sorsakosken teollisuusalueella Pohjois-Savossa.

www.sk-works.fi


SSG Sahala Oy

SSG Sahala on teollisuuden elinkaaripalveluihin erikoistunut yritys. Palvelumme kattavat kokonaiskunnossapidon, kunnonvalvonnan sekä laajat kunnossapito- ja asennusprojektit. Lisäksi konepajamme valmistavat tuotantoprosesseihin ja koneisiin liittyviä, asiakaskohtaisia tuotteita. Pyrkimyksenämme on aina perehtyä asiakkaidemme todellisiin tarpeisiin ja luoda yksilöllinen palvelupaketti niin yksittäisiin projekteihin kuin vuosia kestäviin elinkaaripalveluihinkin.

SSG HEX on SSG Sahalan lämpö- ja energiateknologiaan erikoistunut yksikkö, jonka päätuotteita ovat lämmönsiirtimet sekä muut vaativat paineastiat.

www.sahala.fi


Sumitomo SHI FW (SFW)

Sumitomo SHI FW (SFW) on maailmanlaajuisesti toimiva, suomalaiset juuret omaava energia- ja ympäristöteknologioiden ja niihin liittyvien palveluiden toimittaja. Yhtiön ydinosaamista on korkean hyötysuhteen matalapäästöinen CFB- eli kiertopetikattilateknologia, korkean kapasiteetin pitkäaikainen energian varastointiteknologia (CryoBattery™) sekä voimalaitosten savukaasujen puhdistuslaitteistot, laitosten elinkaaripalvelut, metallurgiateollisuuden jätelämpölaitokset, biomassan kaasutuslaitokset sekä hiilidioksidin talteenottoon suunnitellut voimalaitoskattilat. Suomesssa SFW toimii Espoossa ja Varkaudessa.

SFW on osa Sumitomo Heavy Industries. Ltd. -yhtiötä.

www.shi-fw.com


Suomen Säiliöhuolto Oy

Teemme pitkäaikaisella, vahvalla ammattitaidolla kaikki säiliöntarkastukset ja säiliönpuhdistukset. Meiltä lisäksi metallirakenteiden pintakäsittely, kuten hiekkapuhallukset, vesihiekkapuhallukset ja teollisuusmaalaukset. Suoritamme asennus- / kasaustöitä alihankintana. Palvelemme niin yksityishenkilöitä kuin yrityksiä aina öljy-yhtiöihin saakka. Palvelemme asiakkaitamme koko Suomessa.

http://www.suomensailiohuolto.fi


Suomi-Hitsaus Oy

Suomi-Hitsaus Oy on Pieksämäellä sijaitseva metallialan yritys. Tarjoamme hitsaus- ja asennuspalveluita pääasiassa alihankintatyönä.

www.suomi-hitsaus.fi


SuomiLaser Oy

SuomiLaser Oy on perustettu vuonna 2012 ja se keskittyy teollisuudessa toimivien tuotannollisten yritysten levyjen laserleikkuu- ja jatkojalostus palveluiden tuottamiseen.

www.suomilaser.fi


Supset Oy

Supset Oy on Pohjois-Savossa, Leppävirralla toimiva CNC-koneistukseen keskittyvä sopimusvalmistaja. Vuonna 2005 perustettu yrityksemme työllistää 17 alan ammattilaista. Valmistamme yksilöllisiä, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityjä osia sekä osakokonaisuuksia. Tuotteiden suunnittelussa käytämme SolidWorks suunnitteluohjelmistoa. Tärkeimpiä arvojamme ovat asiakaslähtöisyys, rehellisyys ja palvelualttius. Tavoitteenamme on luoda pitkäjänteistä, molemminpuolin hyödyttävää, yhteistyötä sopimusasiakkaidemme kanssa. Laaja yhteistyöverkostomme mahdollistaa tarvittaessa tuotteille hitsaus-, pinta- ja lämpökäsittelyt sekä maalaukset.

www.supset.fi


Temoni Oy

JÄMÄKÄLLÄ OTTEELLA. TAKUUVARMASTI.

Temoni Oy on Pieksämäellä palveleva ketterä metallipaja, joka tarjoaa laaja-alaista osaamista hitsaus- ja metallitöissä.

(alihankita, kokoonpanotyöt, protot, hitsaus…)

Ota yhteyttä ja kerro tarpeesi niin katsotaan miten ne voidaan yhdessä toteuttaa.

temoni.fi


TH Sermec Oy

Teollisuuden mekaaninen kunnossapito, kone- ja laiterakennukset, asennukset ja teräsrakenteet.

www.thsermec.fi


U-Cont Oy

U-Cont Oy valmistaa tuotteita energiateollisuuteen prosessijärjestelmistä säiliöihin ja jakeluasemiin. Lisäksi U-Cont tarjoaa laajan kirjon palveluita kuten konseptikehitystä, suunnittelua sekä projektin johto-, asennus- ja huoltopalveluita. U-Cont Oy on vuonna 1966 perustettu perheyritys, jonka pääkonttori ja tehdas sijaitsevat Joroisissa. Lisäksi U-Contilla on toimisto Krakovassa, Puolassa.

www.u-cont.fi


VarFer Konepaja Oy

Varfer on keskiraskas konepaja, jonka toiminta perustuu joustavaan ja yksilölliseen asiakaspalveluun. Toimintomme kattavat koneistustyöt, putkiasennukset, levyjen ja teräsrakenteiden käsittelyt, hitsaukset sekä asennukset. Järeä konekantamme ja 1400 neliömetrin hallitilat takaavat, että voimme palvella asiakkaitamme nopeasti ja luotettavasti olipa sitten kyseessä yksittäisen prosessilaitteen valmistus tai vaativan sarjatuotteen työstäminen.

www.varfer.com


Varpa-Set Oy

Varpa-Set Oy on vuonna 1992 perustettu metallialan yritys. Olemme erikoistuneet eri metallien ja muovien alihankintakoneistukseen. Toimintamme päämuotoja ovat: sorvaus, jyrsintä, poraus ja kierteytys. Valmistamme sekä yksittäiskappaleita että sarjoja. Tuotannossa yleisimmin käytettävät raaka-aineet ovat mm. Fe, 41CrMo, RST, HST, alumiini ja erilaiset muovit.

Lämpökäsittelylaitos sijaitsee vieressämme, joten lämpökäsittelyt valmiille tuotteille saadaan nopeasti. Asiakkaan tilaamiin tuotteisiin on mahdollista myös saada yhteistyöverkoston kautta sähkö- ja kuumasinkitykset, maalaukset sekä hiekkapuhallukset. Lisäksi hitsaustyöt onnistuvat kauttamme.

www.varpaset.fi


VR FleetCare

VR FleetCare on raideliikenteen asiantuntijayritys. Kehitämme asiakkaidemme kilpailukykyä yhdistämällä innovatiivisen teknologian ja vahvan raideliikennealan osaamisen asiakaslähtöiseksi palveluksi. Liikumme aina turvallisuus edellä.

Olemme vastuullisen elinkaarihallinnan kumppani, joka tarjoaa raidekaluston ja ratainfran kustannustehokasta huoltoa, kunnossapitoa ja modernisointia – älykkäästi, uusinta teknologiaa hyödyntäen.

VR FleetCare on yksi suurimmista teollisuuden toimijoista Pieksämäellä. Toimimme kolmella toimipisteellä, joilla kaikilla on oma rooli sujuvan kunnossapidon varmistamisessa. Operatiivisen huollon sekä raskaan kunnossapidon lisäksi Pieksämäellä vastataan muun muassa komponenttituotannosta ja pintakäsittelystä. Konepajalla on lisäksi oma koneistamo ja tilat suurille hitsaustöille teollisuuden tarpeeseen.

www.vrfleetcare.com


VV-Work Oy

Vuodesta 2003 alkaen vesileikkauspalvelut kaikille materiaaleille. Joustavaa ja nopeaa palvelua neljän Alikon leikkausyksikön kapasiteetilla. Pöytäkoot: 1500×3000 yksi leikkauspää, 3100×6100 kahdella päällä, 3600×4600 neljällä päällä ja 2100×4100 kahdella päällä. Särmäyspalvelut 3000mm/150tn.

Lisäksi samoissa tiloissa toimiva Vento Steel Oy tarjoaa hitsaus-, kokoonpano- ja koneistuspalvelut: cnc / manuaalijyrsimillä sekä sorvauspalvelut manuaalisorveilla.

www.vv-work.fi