Sähkö- ja elektroniikkateollisuus


Aii Energy Systems

Aii Energy Systems on suomalainen korkealuokkainen kumppani ja avaimet käteen toimittaja laadukkaille ja kustannustehokkaille aurinkosähköjärjestelmille. Oma voimala on brändi johon voi luottaa.

www.omavoimala.fi


Elpro Oy

Elpro Oy tarjoaa kokonaisvaltaisia ratkaisuja teollisuuden toimijoille sähkö-automaatio ja instrumentointi osa-alueella.

www.elpro.fi


Honeywell Oy

Honeywell on asiakkaitaan maailmanlaajuisesti palveleva teknologiaan ja tuotantoon keskittyvä Fortune 100 -monialayritys, jonka toimialoja ovat ilmailualan tuotteet ja palvelut, kiinteistöjen, kotitalouksien ja teollisuuden hallintatekniikat, turboahtimet sekä suorituskykyyn liittyvät materiaalit.

www.honeywell.fi


KV-Automaatio Oy

KV-Automaatio Oy on varkautelainen, vuonna 2000 perustettu yritys, joka valmistaa korkealaatuisia automaatiokeskuksia, huoltaa ja pesee moottori- ja hydrauliikkayksikköjä, tarjoaa teollisuuden sähkö- ja instrumenttiasennuksia, korjaus-, huoltotyö-, koestus-, käyttöönottopalveluja sekä logiikkaohjelmointia. KV-Automaatio Oy on osa valtakunnallisesti kattavaa Kaunisto Yhtiöt -palvelukokonaisuutta.

www.kv-automaatio.fi


OS Automation Oy

Toteutamme vaativia prosessiteollisuuden automaatiokohteita pääpainon ollessa voimalaitosten ja lämpölaitosten sähköistyksessä ja automatisoinnissa. Teemme kansainvälisille asiakkaillemme jatkuvasti perussuunnittelua, kenttäsuunnittelua, sähkösuunnittelua, sovellussuunnittelua, asennusvalvontaa ja käyttöönottoja. Lisäksi otamme vastuun laajemmista kokonaisuuksista käsittäen laitteet ja asennukset. Poltinohjaukset ja TLJ-järjestelmät ovat usein osana toimitustamme. Monet eri kattilatyypit ovat meille tuleeet vuosien mittaan tutuiksi.

www.osautomation.fi


Protoel Oy

Automaatio-, sähkö- ja instrumentointiasennukset, asennusvalvonta, testaus ja käyttöönotto. Voimalaitoksissa ja muissa teollisuuden kohteissa, maailmanlaajuisesti.

www.protoel.fi


Savon Automaatio Oy

Savon Automaatio Oy on teollisuusautomaatioon keskittynyt yritys, jonka toimipiste sijaitsee Sorsakoskella. Yritys toteuttaa teollisuuden tarpeisiin erilaisia automaatiojärjestelmiä, asiakkaan tarpeiden mukaan. Toimitamme Fanuc, Kuka ja ABB roboteilla toteutettuja robottisoluja. Myymme myös eri merkkisiä yhteistyörobotteja, jotka toimitetaan yleensä kokonaistoimituksena. Konenäköjärjestelmät, ja uusimpana 3D-konenäkö, ovat myös yrityksen ydinosaamisalaa.

www.savonautomaatio.fi