Tietotekniikka ja muut teknologia-alan yritykset


ActiveSoft Oy

ActiveSoft Oy on internet-ratkaisuihin erikoistunut ohjelmistotalo, joka tarjoaa asiakkailleen asennuksen, käytön ja ylläpidon kannalta selkeitä ja luotettavia internet- ja ohjelmistoratkaisuja. Päätuotteemme on Julius varausjärjestelmä, jolla käyttäjät voivat selaimen avulla seurata reaaliajassa olevia ajanvarauskalentereita ja tehdä varauksia. Julius järjestelmään on tehty rajapintoja useisiin muihin järjestelmiin (esim. laskutus, kulunvalvonta, verkkomaksu ja MS Exchange), jotta ohjelman käyttäminen olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa.

www.activesoft.fi


Actiw Oy

Actiw Oy on suomalainen intralogistiikan integraattori, joka on erikoistunut älykkäisiin ja kestäviin automatisoituihin kuormanmuodostus- sekä lastausratkaisuihin. Actiwilla on vankka kokemus kymmenistä onnistuneista asennuksista ympäri maailmaa, ja sillä on suuria globaaleja asiakkaita päivittäistavaran-, petrokemian-, metsä- ja juomateollisuuden puolella.

Actiw panostaa voimakkaasti omien, ainutlaatuisten automaattisten sekvensointi- ja lastausjärjestelmien kehittämiseen ja panostaa järjestelmäintegraatioihin mahdollistaen lähtölogistiikan autonomisen toiminnan.

www.actiw.com


Engit Oy

Engit Oy tarjoaa ICT-palveluja yritys- ja yksityisasiakkaille. Toteutamme asiakkaillemme kokonaisvaltaiset pilvipalvelut, office 356, verkko-, mobiili-, laite-  ja ylläpitopalvelut yli 20 vuoden ammattitaidolla. Kauttamme saa DNA Oyj -operaattoripalvelut yrityksille ja yksityisasiakkaille. Lisäksi kauttamme saa kattavasti tietotekniikka-, mobiili-, tietokone- ja oheislaitteita. IT-laitteisto ja osa laskutettavasta tukityöstä on myös saatavilla leasing sopimuksella yrityksille yhteistyökumppanimme Grenke Leasingin kautta. Myös muut IT-palvelut järjestettävissä mahdollisuuksien mukaan.

www.engit.fi

Gambit

Me Gambitilla helpotamme asioita digitalisoimalla ne. Tiimimme työskentelee jatkuvasti sovellusten, designratkaisujen, ohjelmistokehitysten sekä kolmansien osapuolten integraatioiden parissa tehdäksemme jokaisesta työpäivästä edellistä paremman.

www.gambitgroup.fi

www.quantic.fi


Hydro-Set Oy

Olemme Varkaudessa toimiva hydrauliikka-alan erikoisliike. Valikoimastamme löydät kaiken tarvittavan olitpa sitten rakentamassa uutta tai korjaamassa vanhaa. Suunnittelemme, asennamme ja tarjoamme konsultointia asiakkaidemme tarpeisiin, olipa sitten kyse hydrauliikasta tai pneumatiikasta. Tarjoamme asiakkaillemme myös kokonaistoimituksia sisältäen myös mekaniikan suunnittelun ja asennuksen sekä sähköistyksen ja automaation suunnittelusta toteutukseen.

www.hydro-set.fi


Jukitech Group Oy

Jukitech Group Oy on vuonna 2016 perustettu teknologiayritys. Yrityksen päätuote on JMS (Jukitech Measurement System) mittausjärjestelmä ja sen kehittäminen. Yritys tekee myös paineilmaverkkojen vuotojen mittauksia sekä pienten kappaleiden 3D tulostusta.

www.jukitech.fi


NeoCodex Oy

NeoCodex Oy on monipuolinen teollisuuden prosessilähteisten ICT-ratkaisujen toimittaja. Arvojamme ovat laatu, asiakastyytyväisyys, vastuullisuus ja innovatiivisuus. Asiakkaidemme arvokokemuksen kasvattamiseksi etsimme parhaita ratkaisuja. Teemme yhteistyötä sidosryhmiemme kanssa ja olemme kasvuhakuisia vastuullisella tavalla. Laajan kokemuksemme ja osaamisemme avulla voimme tukea asiakkaidemme prosessilähteisiä ICT-hankkeita niiden elinkaaren eri vaiheissa.

NeoCodex Oy on joustava ja luotettava kumppani, tästä osoituksena ovat tyytyväiset asiakkaat Suomessa ja ulkomailla.

www.neocodex.fi


Oplatek Group Oy

Oplatek on Pohjois-Euroopan johtava fotoniikan ratkaisutoimittaja yli 30 vuoden kokemuksella. Valmistamme optista kuitua, optisia komponentteja, hienomekaniikkaa sekä optisia kokoonpanoja laitevalmistajille. Räätälöity palvelumme kattaa kaikki tuotantovaiheet suunnittelusta sarjatuotantoon. Vahvuutemme on erikoisosaamistemme yhdistelyssä, ja kun toimitamme optisten komponenttien lisäksi kokoonpanon ja sen vaatiman hienomekaniikan, voimme taata komponenttien yhteensopivuuden ja kokoonpanojen toimivuuden kokonaiskustannustehokkaasti.

Olemme valmiita ratkaisemaan fotoniikan haasteesi!

www.oplatek.com


SoftRain Blobs Oy

SoftRain on vuonna 2007 perustettu teollisuuden- ja elinkeinoelämän ohjelmisto- ja laitteistoratkaisuja kehittävä, varkautelainen ohjelmistotalo.

Yrityksen henkilöstön pitkä työhistoria monikansallisissa automaatio- ja tietoliikenneyrityksissä antaa vahvan laaja-alaisen kokemuksen ohjelmistojen ja laitteistojen suunnitteluun, toteutukseen, testaukseen ja ylläpitoon.

www.softrain.fi