Hitsauksen teemapäivästä, joka järjestetään Hasinmäellä 29.2.2024 klo 10–15. Tapahtuma on yhteistyössä Kiwa Inspecta Oy:n, Edutec Oy:n, Savon Automaatio Oy:n ja Navitas Kehityksen TechSavo-hankkeen kanssa.

Hitsauksen teemapäivä on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman käytännönläheinen kokemus tämän päivän hitsausteknologiasta. Yhdessä järjestäjien kanssa olemme onnistuneet kokoamaan paikan päälle kaikki merkittävät hitsauskoneiden ja hitsausta tukevien laitteiden valmistajat. Tapahtumassa sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus nähdä ja kokeilla uutuuksia hitsauksen, robotiikan, cobotiikan ja laserskannauksen ym. saralla.

Hitsauksen teemapäivässä voit odottaa:

Käytännön kokeilumahdollisuuksia uusien laitteiden parissa
Lyhyitä informatiivisia tietoiskuja, jotka kattavat koulutukseen, testaukseen ja yrityksen investointi- ja kehittämishankkeiden rahoitukseen liittyvät näkökulmat
Mahdollisuus verkostoitua alan huippuammattilaisten kanssa
Tapahtuma järjestetään Edutecin tiloissa Hasinmäellä, ja olet lämpimästi tervetullut osallistumaan. Voit piipahtaa tapahtumassa sinulle sopivana aikana tutustuen hitsauksen trendeihin ja innovaatioihin syvemmin.

Tämä on tilaisuutesi pysyä ajan tasalla alan kehityksessä ja laajentaa ammatillista verkostoasi. Toivomme näkevämme sinut ja kollegasi Hitsauksen teemapäivässä!