Suunnittelu ja konsultointi


Camcut Oy

Camcut tarjoaa kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita ja palveluita kaikkiin konepajan tarpeisiin. Toiminta-ajatuksemme kiteytyy kokonaispalveluun, jonka avulla parannamme asiakkaidemme kilpailukykyä ja tuottavuutta. Tuomme maahan ja myymme laadukkaita työkaluja ja CAM-ohjelmistoja. Olemme teknisenä tukena kaikissa edustamissamme tuotemerkeissä sekä koulutamme niiden käyttöä. Yrityksemme palveluihin kuuluvat myös kehitys- ja asiantuntijapalvelut, sekä menetelmä- ja kiinnitinsuunnittelu asiakkaiden tarpeiden mukaan.

www.camcut.fi


Etteplan Design Center Oy

Etteplan on teollisten koneiden suunnitteluun, sulautettuihin järjestelmiin ja IoT ratkaisuihin sekä teknisen dokumentoinnin palveluihin erikoistunut asiantuntijayritys. Etteplanin suunnitteluosaaminen ja palvelutuotteet kattavat asiakkaan tuotteen elinkaaren kaikki vaiheet. Asiakkaamme ovat alansa johtavia globaaleja yrityksiä, jotka toimivat esimerkiksi ajoneuvo-, lentokone- ja puolustusväline-teollisuudessa, sähköntuotannossa ja voimansiirrossa sekä materiaalinkäsittelyssä.

www.etteplan.com


Finnomec Oy

Finnomec Oy:n palveluihin kuuluvat uusien tuotteiden tuotekehitys, kone- ja metallirakennesuunnittelu, hydrauliikkasuunnittelu, prototuotteiden kokoaminen ja testaus. Teemme myös muovista 3D tulostuksia. Suunnittelutyökaluna on Solidworks 3D suunnitteluympäristössä toimiva ohjelmisto. Yritys tarjoaa myös tilitoimistopalveluita eri kokoisille yrityksille.  Finnomec Oy on perustettu vuonna 2006.

www.finnomec.fi


Iisalmen Sähkö- ja Automaatiosuunnittelu Oy

Iisalmen Sähkö- ja Automaatiosuunnittelu Oy on teollisuuden sähkösuunnitteluun sekä kone- ja teollisuusautomaatiojärjestelmiin keskittynyt insinööritoimisto.

www.isas.fi


KELE Design Oy

KELE Design on visuaalisen viestinnän ja muotoilun ammattilainen. Autamme yrityksiä näkymään ja vahvistamaan brändiä mm. asianmukaisen graafisen ilmeen ja tuotemuotoilun kautta. Meillä on myös vankka kokemus ajoneuvo- ja koneteollisuuden tuotekehityksestä. Toteutamme myös kaikenlaiset mainosteippaukset. 

www.keledesign.fi