Power BI valmistavassa teollisuudessa -työpajat

Koulutuksen kuvaus

Osallistujat saavat maksuttomissa työpajoissa arvokasta osaamista raporttien ja visualisoinnin laatimiseen, tiedon mallintamisen perusperiaatteisiin ja tiedon noutamiseen. Työpajan keskeisenä teemana on Power BI -ohjelmiston hyödyntäminen valmistavassa teollisuudessa. Tarkoituksena on tuottaa ratkaisuajatuksia tosielämästä lähtöisin oleviin käyttötapauksiin, joita valmistavan teollisuuden yrityksissä voi ilmetä – liittyen esimerkiksi tuotannon suunnitteluun, useista lähteistä peräisin olevan tiedon käsittelyyn ja yhdistämiseen, sekä operatiiviseen raportointiin.

Kenelle työpaja on tarkoitettu

Työpaja on suunnattu valmistavan teollisuuden asiantuntija-, johto- ja esimiestehtävissä työskenteleville henkilöille, joilla on perusosaaminen Excel-raportoinnista ja hieman Power BI -tuntemusta.

Hyödyt

Power BI on mullistanut tavan tuottaa erilaisista tietolähteistä raportteja, joiden ulkoasu on juuri sellainen kuin haluat ja käytettävyys huomattavasti parempi perinteisiin työkaluihin verrattuna. Koulutuksen avulla osallistujat oppivat hyödyntämään Power BI:tä tehokkaasti ja luomaan vaikuttavia raportteja valmistavan teollisuuden tarpeisiin

Toteutus

Työpaja toteutetaan Teams-ympäristössä, jossa osallistujat suorittavat ohjatusti harjoituksia omilla tietokoneillaan käyttäen ilmaiseksi ladattavissa olevaa Power BI Desktop ohjelmistoa. 

Huom! Voit osallistua yhteen tai molempiin päiviin, mutta työpajojen sisällöt ovat päivien kesken erilaiset. Tarkoituksena on, että kahdesta päivästä muodostuu yksi kokonaisuus.

Aikataulu

Koulutukset pidetään seuraavina päivinä klo 9–16: 6.9. ja 12.9.2023.

Kouluttaja

Eduhouse on Suomen johtava, valtakunnallisesti toimiva, asiantuntevaa kouluttajapalvelua 20 vuoden kokemuksella tarjoava yritys.

Ilmoittautuminen

Huomioithan, että työpajat ovat maksuttomia, mutta paikkoja on rajoitettu määrä.

Järjestäjä:

DiVa-hanke, joka on EAKR-hanke ja rahoittajana Pohjois-Savon liitto


Linkki:
https://ssl.eventilla.com/event/Q27vo