Kone- ja metallituoteteollisuus


AL Metal Oy

Teräsrakenteiden kokoonpano- ja hitsauspalvelut. Valmistamme CE-merkityt teräsrakenteet  oman IWS-koordinaattorin avustuksella. Laatujärjestelmämme ottaa huomioon teräsrakennetuotannon tiukat laatukriteerit. Toimintamme on keskittynyt vaativien hitsausrakenteiden valmistukseen jotka saa kauttamme koneistettuna ja pintakäsiteltynä. Olemme sopiva kumppani myös rakennusteollisuuden teräsrakenteiden toteuttajaksi yhteisyössä asiakkaiden kanssa.

www.almetal.fi


Arctic Machine Oy

Arctic Machine Oy on Pohjois-Euroopan johtavia tienhoitoratkaisujen toimittajia. Yrityksen päätuote on tienhoitoauton kokonaisratkaisu mukaan lukien telematiikalla ja raportointipalveluilla. Yritys on osa kansainvälistä Aebi Schmidt konsernia.

www.am.fi

www.aebi-schmidt.com


Conlog Oy

Conlog Oy on yli kolmikymmenvuotisen historiansa aikana keskittynyt erikoiskonttien ja -ajoneuvojen valmistukseen tiiviissä yhteistyössä mm. puolustusvoimien eri aselajien kanssa. Päätuotteita ovat yksilöllistä suunnittelua ja toteutusta vaativat liikkuvat ja siirreltävät ratkaisut. Esimerkkejä tuotteista ovat mm. ensihoitokeskukset, viestintä-, tulenjohto- ja esikuntavaunut, korjausvaunut elektroniikka- ja sähkölaitteille, ja valmiusvarastokontit erilaisille tarvikkeille. Valmistamme myös mittatilaustyönä vaativia konttiratkaisuja yrityksille ja pelastuslaitoksille.

www.conlog-group.fi


Ecomet Oy

Ecomet Oy on 1986 perustettu alihankinta tilauskonepaja, tuotantomme käsittää kaikentyyppistä hitsattavaa, raskasta ja keskiraskasta teräsrakennetta – hiili ja austeniittisistä teräksistä (RST, HST, Duplex). Valmistamme tuotteita mm. kaivos-, rakennus-, rautatie- ja energiateollisuuden tarpeisiin. Myös painelaitteet, erilaiset säiliöt, putkistot ja kanavat kuuluvat osaamisalueeseemme. Valmistuksemme kattaa myös CE-merkityt kantavat teräsrakenteet luokissa EXC1…EXC3.

www.ecomet.fi


FredSe Oy

FredSe Oy on 2019 perustettu, metalliteollisuuden kunnossapitoon erikoistunut yritys.

Tarjoamme levytyökoneiden huolto-, korjaus- ja asennuspalveluita pitkällä kokemuksella ammattitaitoisesti. Kauttamme vuosihuollot, tarkastukset sekä vikakorjaukset kokonaisvaltaisesti konekannallenne. Asiakaskuntaamme kuuluvat tilauskonepajat ovat pääasiassa Suomessa, Virossa ja ruotsissa.

www.fredse.fi


Haapajärven Kome Oy, Rautalampi

KOME Rautalammin tehtaan tuotteisiin kuuluvat raskaan kaluston kuorma-autojen ja perävaunujen valmistus. Erikoisosaaminen keskittyy komposiittiturve-hake- ja umpikorituotteisiin.

www.kome.fi


JM Pipe Welding Oy

Kaukolämpörakentaminen, muovihitsaus/ eristäminen. Kalliomurskeen myynti ja toimitus.

www.jminfra.fi


Karhulan Metalli Ky

Toimintaamme kuuluu seuraavat palvelut:

  • alihankinta ja asiakkaiden tilaustyöt
  • maatalouskoneiden korjaus
  • putkentaivutus
  • myös jonkin verran teräksen myyntiä

www.karhulanmetalli.fi


Kiertorauta Oy

Kiertorauta Oy on suonenjokelainen kierrätysalan yritys, joka on erikoistunut romumetallien kierrätykseen sekä purku-urakointiin.

Yrityksen toimialue on Pohjois-Savon talousalue ja tapauskohtaisesti koko Suomi.

Kiertorauta Oy tarjoaa yrityksille, maatiloille, yksityisille henkilöille ja kunnille kattavat romunkierrätyspalvelut. Yritys vastaanottaa kierrätyskelpoista metalliromua, värimetalleja sekä SER-romua (emme vastaanota kuvaputkitelevisioita emmekä kylmälaitteita).

Ostamme erityisesti värimetalleja: kupari, alumiini, messinki, ruostumaton teräs sekä akkuja ja katalysaattoreita.

www.kiertorauta.fi


KN Metal & Service Oy

KN Metal & Service Oy on vuonna 2019 perustettu metallialan yritys. Yrityksen erikoisosaamista ovat hydrauliikkasylintereiden korjaus, huolto ja valmistus, teollinen kunnossapito ja kaikenlaiset koneistus- hitsaus- ja asennustyöt. Henkilöstöllä on vahva työkokemus sylinteri- ja koneistustöistä.

www.facebook.com/pages/category/Local-Business/KN-Metal-Service-Oy-428584241212677/


Linjalaite Oy

Linjalaite Oy tekee teollisuushuoltoja, manuaalikoneistusta sekä laitesuunnittelua ja -rakennusta.

www.linjalaite.fi


Metalpa Oy

Metalpa on metallialan yritys, joka on erikoistunut vaativiin hitsaustöihin. Valmistamme ruostumattomista ja haponkestävistä materiaaleista prosessiputkistoja, putkistoesivalmisteita ja painelaitteita.

www.metalpa.fi


NK-Tuote Oy

NK-Tuote Oy on vuonna 1986 perustettu perheyritys, joka valmistaa pääsääntöisesti lypsy- ja lihakarjatilojen käyttöön karkearehun ruokintalaitteita. Päätuotteet ovat Mattoruokkijat, kuljetinjärjestelmät, täyttöpöydät, ruokinta-automaatio ja valvomo-ohjelmistot. NK-Tuote on omalla alallaan ja alueellaan markkinajohtaja.

Yhtiön markkina-alue  on tällä hetkellä Norja, Suomi ja Ruotsi, joissa tuotteet myydään saman yhteistyökumppanin kautta. Viennin osuus on noin 60-70% liikevaihdosta. Vahvuutemme on osaava henkilökunta ja pitkä kokemus toimialalla, sekä markkinoiden luotettavimmat tuotteet.

Toimitusvahvuutemme on hyvä alihankkijaverkosto Suomessa ja varsinkin Pohjois-Savossa. Itse olemme Pielaveden tehtaalla keskittyneet pääsääntöisesti vain kokoonpanoon, joten pystymme toimittamaan muihin kilpailijoihimme nähden nopeammalla toimitusajalla, joka on meidän alalla todella suuri markkinaetu.

www.nktuote.com


PCM Technology Oy

PCM Technology Oy on valmistanut putkenosia vuodesta 2004. Valmistamme keskeisiä ja epäkeskeisiä kartioita ja puristettuja kauluksia ruostumattomasta teräksestä.

www.pcmtechnology.fi


Rautalammin Pinta Oy

Teollisuuden pintakäsittely, kun kaipaat dokumentoitua laatua ja kestäviä ratkaisuja.

Toteutamme myös haastavia pintakäsittelyprojekteja eri teollisuuden aloille. Maalaamme ja käsittelemme kontteja, raskasta kalustoa sekä erikoisajoneuvoja. Pystymme käsittelemään jopa 40-jalkaisen kontin toimitiloissamme. Kiinnitämme erityistä huomiota dokumentointiin ja tuotteiden kestävyyteen. Lisäarvopalveluna tarjoamme myös: elastomeeripinnoituksia, polyuretaanieristeitä,osakokoonpanoja, lisävarustelua, varastointia ja toimituksia

www.rautalamminpinta.fiSINMAChine Oy

SINMAChine Oy on suonenjokelainen konepajayhtiö, joka on erikoistunut käytettyjen maanrakennuslaitteiden, kuten poralaitteiden, seulojen ja murskainten sekä tienrakennuskoneiden, kuten asfalttiasemien ja asfaltointilaitteiden kunnostukseen ja vientiin.

www.sinmachine.fi


Stainless Team Finland Oy

Stainless Team Finland Oy on vuonna 1998 perustettu ruostumattomien ja haponkestävien terästuotteiden valmistamiseen erikoistunut konepaja Suonenjoella. Laaja ja nykyaikainen konekantamme mahdollistaa mm. monipuoliset syväveto-, särmäys- ja hitsaustyöt sekä laserleikkaustuotteet. Valmistamme tuotteita mm. rakennus- ja telakkateollisuuden sekä teollisuuden tarpeisiin. Teemme rst-, hst- sekä al-ohutlevy- ja levytuotteita myös tilaustöinä.

www.stainlessteam.fi


Team-Steel Oy

Olemme rautalampilainen laitevalmistukseen erikoistunut alihankintakonepaja. Erikoisosaamistamme ovat yksilölliset teräsrakennetoteutukset ja niiden korkea laatu.

  • Teollisuushallien ja vaativien rakennuskohteiden teräsrakenteet
  • Teräsrakenteiden ja komponenttien valmistus
  • Merikonttien modifikaatiot

www.team-steel.fi


Tehokoneistus Oy

Tehokoneistus Oy tarjoaa laadukasta ja joustavaa koneistus- ja hitsauspalvelua teollisuuden toimijoille. Päätoimialamme on laitteiden sekä koneen osien valmistus. Kaikki osat tuotetaan sopimusvalmistuksena asiakkaan toiveiden mukaisesti yksittäiskappaleista suurempiin sarjoihin.

www.tehokoneistus.fi


Terämeka Ky

Terähuollot ja -asennukset sekä terien myynti – ammattitaidolla ja takuulla.

www.terameka.fi


Teräslintu Oy

Teräslintu Oy on vuonna 1968 perustettu metallipaja. Yritys valmistaa laadukkaita ja viimeisteltyjä teräs- ja ohutlevytuotteita sekä tekee metalliteollisuuden alihankintaa.

www.teraslintu.fi


TK Pipe & Machine Oy

TK Pipe & Machine Oy palvelee seuraavilla aloilla: LVI-asennukset ja tarvikemyynti sekä yksityiselle- että yrityssektorille. Lämmitys- ja käyttövesiputkiremontit. Maa- ja vesi-ilmalämpöpumput sekä asennukset. Teollisuusputkisto ja teräsrakennehitsaukset useille eri materiaaleille, myös muoviputkistojen hitsaukset. Koneurakointi, – kuljetus ja kuljettajapalvelut.

www.pipemachine.fi

www.facebook.com/pages/category/Plumbing-Service/TK-Putki-Hitsaus-Oy-339660436750955/  Viltek Oy

Teollisuusputkistojen valmistus sekä kunnossapito ja asennustyöt.

www.viltek.fi