Sähkö- ja elektroniikkateollisuus


E Avenue Oy

Olemme suomalainen keskusvalmistaja ja toimimme viidellä paikkakunnalla työllistäen yli 200 henkilöä. Valmistamamme sähkökeskukset kuuluvat alan ehdottomaan parhaimmistoon. Tuotteidemme turvallisuus ja laatu ovat toimintamme peruslähtökohdat. Tuotteemme ovat sertifioituja laatutuotteita. Tuotteissamme käytämme vain tunnettujen valmistajien parhaita komponentteja. Asiakkaamme saa kaikki tarvitsemansa sähkönjakokeskukset yhdeltä valmistajalta. Oma ohutlevymekaniikan valmistus mahdollistaa myös asiakaskohtaisia rakenteita. Suurella kapasiteetilla ja asiantuntemuksellamme pystymme palvelemaan asiakkaitamme nopeammin, paremmin ja kokonaisvaltaisemmin.

www.eavenue.fi


Elektropoint Oy

Elektroniikan sopimusvalmistus.

www.elektropoint.fi


LED Future Oy 

Led Future Oy kehittää ja toteuttaa uudenlaisia, UV-LED-teknologiaan pohjautuvia, mikroprosessoriohjattuja desinfiointiratkaisuja erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. UV-LED-teknologialla tuotetut desinfiointiratkaisut ovat ekologisia, energiatehokkaita, turvallisia ja täsmällisiä. 

www.ledfuture.fi 


Norelco Oy

Norelco valmistaa sähkö- ja ohjauskeskuksia, kompensointijärjestelmiä, muuntamoita ja sähköasemia sekä kotimaan että kansainvälisille markkinoille. Asiakaskuntamme koostuu energia-yhtiöistä, teollisuudesta ja sähköurakointiyrityksistä.

www.norelco.fi


POK Group Oy

POK Group on kasvava nykyaikainen sähkönjakelujärjestelmien toimittaja sekä yhteistyökumppani. Kahden tuotelinjan (OMA ja MEGA) avulla kohdennamme tuotteemme selkeästi ja tehokkaasti. Hallinnoimme sekä kehitämme koko toimintaketjuamme komponenteista lopputuotteisiin saakka. Uudella ajattelutavalla sekä asiakaslähtöisellä toimintamallilla POK Group tarjoaa käyttöösi sähkökeskusvalmistuksen uuden keskitetyn konseptin.

OMA on tuotelinja, joka on erikoistunut kotien sähkönjakelutarpeisiin. Kattava vakiotuotteisto sekä asiakaskohtaiset pienkeskustuotteet ovat valintasi kodin sähköistämiseen. MEGA on tuotelinja, joka on erikoistunut asiakkaiden tarpeisiin suunnattuihin sähkönjakeluratkaisuihin. MEGA hallitsee sovellukset niin teollisuudessa, kiinteistösähköjakelussa kuin laite- ja konevalmistuksessakin.

www.pok.fi