Terveysteknologia


Arctic Team Oy

Arctic Team Oy on suomalainen perheyritys, joka toimittaa asiakkailleen sähkösäätöiset työpisteet, satula- ja vieterituolit ja muut ergonomiatuotteet. Tavoitteenamme on tarjota luotettavia ratkaisuja kehon rasitustilojen ennaltaehkäisyyn sekä päätetyöskentelyn ja staattisen työn aiheuttamiin oireisiin. Arctic Team palvelee valtakunnallisesti.

https://arcticteam.fi/


Kasve Oy

Kasve on vuonna 2012 perustettu terveysalalla toimiva liiketoiminnan kehittämisen moniosaaja. Palvelumme koostuvat asiantuntijapalveluista, koulutuspalveluista sekä digitaalisista palveluista.

www.kasve.fi


Medikro Oy

Medikro suunnittelee, valmistaa ja markkinoi keuhkosairauksien diagnosoinnissa ja seurannassa käytettäviä lääketieteellisiä järjestelmiä. Perheyrityksemme on jo yli 40 vuoden ajan toimittanut laadukkaita tuotteita ja palveluita terveydenhuollon ammattilaisille, potilaille ja yhteistyökumppaneille. Medikro on PC-pohjaisten spirometrien markkinajohtaja, joka tuottaa aktiivisesti innovatiivisia ratkaisuja tehokkaaseen astman ja keuhkoahtaumataudin hoitoon. Tuotevalikoimamme kattaakin kaikki keuhkojen toiminnan tutkimuksissa käytettävät tuotteet. Yrityksen päätoimipaikka sijaitsee Kuopiossa ja tuotteitamme on saatavissa noin 30 eri maassa. Medikron keuhkosairauksien hoitoteknologialla tehdään vuosittain yli kolme miljoonaa spirometriatutkimusta!

Tuotteiden korkea laatu on meille ensisijaisen tärkeää. Korkealla laadulla emme tarkoita ainoastaan tuotteen luotettavuutta ja tarkkuutta vaan myös käyttäjäystävällisyyttä. Uusia tuotteita kehittäessämme pyrimmekin huomioimaan asiakkaidemme toiveita ja tarpeita. Spirometrimme täyttävät kansainvälisten EN ISO 26782- ja ATS/ERS 2005 -standardien vaatimukset. Laatujärjestelmämme takaa huippulaadun tuotekehityksen ensimmäisestä vaiheesta valmiin tuotteen laatutarkastukseen ja asiakaspalautteen käsittelyyn saakka. Koska tuotteiden huippulaatu ja luotettavuus ovat Medikrolle ensisijaisen tärkeää, kaikki spirometrit ja virtausanturit testataan 100 % ennen asiakastoimitusta.

www.medikro.fi


Oy Reagena Ltd

Reagena on kemianalan yritys, joka kehittää, tuottaa ja myy kansainvälisesti tunnustettuja korkealaatuisia tuotteita seuraaville alueille:

• Tartuntatautien diagnostiikka

• Reagenssit ja puskurit laboratoriokäyttöön

• Teollisuuden prosesseihin

Laatujärjestelmämme perustuu ISO 9001 ja ISO 13485 standardeihin ja kattaa kaiken toimintamme ja antaa vakaan pohjan jatkuvalle laadukkaitten tuotteiden ja palveluiden kehittämiselle.

Reagenan tuotteita käyttävät mm. seuraavat tahot:

• Kliiniset laboratoriot

• Teollisuuslaboratoriot ja -prosessit

• Diagnostiikkayritykset

• Biotekniikka

• Lääketeollisuus ja apteekit (Ph.Eur. mukaiset tuotteet)

• Ympäristö- ja ruokateollisuus

• Yliopistot ja tutkimuslaitokset

Reagenan maine reagenssien, testipakkausten ja kemiallisten liuosten luotettuna toimittajana pohjautuu pitkäaikaiseen laatustandardien noudattamiseen ja asiakkaiden tarpeiden kattavaan ymmärtämiseen.

www.reagena.com